bg

Legyél Te is doTERRA Wellness Tanácsadó

Hogy miért lettem én doTERRA Wellness Advocate?

És miért rajongok annyira a tiszta, és terápiás minőségű olajokért?

Havasi Patrícia vagyok a nemtudom hányezredik doTERRA wellness tanácsadó a Földön. Okleveles környezetmérnökként és aroma tanácsadóként a doTERRA wellness tanácsadás jelenti számomra a hivatásom csúcsát, ez az amit oly sokáig kerestem, mert:

?mert a doTERRA garantáltan tiszta terápiás minőségű illóolajokat gyárt melyek tisztaságát és természetes összetevőit, minőségüket folyamatosan ellenőrzik, külső független laboratórium által is.

?mert egy olyan csodálatos esszenciát kaptam a kezembe, amire sok esetben támaszodhatok, sok esetben bizonyítottak már nekem a doTERRA termékei és segíthetek ezáltal másoknak is.

?mert az esszenciális olajok számtalan esetben bizonyították már nekem és a sok kedvezménnyel, melyet a cég ad tanácsadóinak, nem terhelem meg a pénztárcámat, sem a bankkártyámat sem.

? mert megváltoztatta az életemet minden szempontból, szabadságot, szerelmet hozott az életembe.

?mert ezáltal olyan csapatban dolgozhatok, akik ma már nekem olyanok, mintha a Családom lenne. Rengeteg új igazi barátra leltem és a hasonló érdeklődés alapból összeköt bennünket.

?mert a Certified Pure Therapeutic Grad (CPTG) garantált tiszta gyógyhatású minőség a dōTERRA termékvédjegye és a minőségellenőrzés és anyagvizsgálat színvonalának megfelel. A CTPG tesztjegyzőkönyv megköveteli a független laborok támogatásását a CPTG szabványosításért és minőségvizsgálatáért.

Milyen előnyöket élveznek a dōTERRA wellness tanácsadói?

?A termékeket nagykereskedelmi áron 25%-al olcsóban vásárolhatod meg.

?Az LRP, avagy a Lojalitás Jutalom Programon keresztül termékpontokat szerezhetsz amelyeket felhasználhatsz további doterra termékek vásárlására.

?Bónuszok, promóciók és exkluzív ajándékok.

?Saját üzleti oldalad, mely díjmentes és azon keresztül be tudod mutatni az érdeklődőknek a termékeket. A vásárlásaikból után pedig jövedelmed lesz.

?Zion csapatunk tagjává válsz ezzel, rengeteg dijmentes szakmai képzéseken, jó csapatban találod magad. Mind szakmailag, mind üzletileg segítünk egymásnak!

És mert ennek van jövője, mert a tiszta növényi esszenciákkal sokféle betegséget megelőzhetünk és mikor ha nem a mostani időben kezdenéd el az online munkát, és akkor már bevételed is lesz belőle.

És Belőled is lehet könnyen Tanácsadó, minden támogatást megkapsz tőlem.
Ha érdeklődsz a legillatosabb gyógymód iránt, akkor vedd fel velem a kapcsolatot:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.❗️❗️❗️