bg

Segítek hozzájutni a minőségi esszenciákhoz!

A doTERRA termékvásárlásnak két lehetősége van:

Nagykereskedelni áron történő vásárlás, amihez regisztrálni kell a doTERRA rendszerbe és lehet regisztráció nélkül iskiskereskedelmi áron vásárolni. 

Nagykereskedelmi vásárlás: (25%-kal olcsóbb termékek és havi ajándékok, egyéb kedvezmények)

A magyar nyelvű oldal eléréséhez klikk ide: 

doTERRA regisztráció
doTERRA regisztráció
A doTERRA rendszerbe történő regisztrációnak is két lehetősége van: vagy a komplett csomagok közül vásárolsz, ezzel be vagy regisztrálva a doTERRA rendszerbe és ezután Te is nagykereskedelmi áron tudsz vásárolni. Vagy ha nem szeretnél teljes csomagot vásárolni, lehetőséged van egy-egy terméket is vásárolni nagyker áron, csak akkor egyszeri alkalommal egy 20 euro + ÁFA regisztrációs díjat kell megfizetned, utána már korlátlanul vásárolhatsz nagykeráron. Ha csomagot veszel, akkor nincs regisztrációs díj.

Válaszd ki a magyar nyelvet, majd Európát, és Magyarországot. A kedvezményes, nagyker áron történő vásárláshoz a „csatlakozzon és spóroljon” menüpontra kell klikkelni. Ezután válaszd a „Független Terméktanácsadó” lehetőséget. Ez azért fontos, mert a saját vásárlásaid után is jutalékot kapsz, amit egy következő vásárlásnál beválthatsz. Nem kötelez semmire, és a lehetőség megmarad. Ha pedig barátaidat és családodat is megismerteted a doTERRÁ-val akkor az ő vásárlásaik után is kapsz jóváírást. Hidd el, nem kell erőlködnöd (én sem szeretek). Nem lesz olyan, akit ne érdekelne valami a katalógusból. Kattints a „folytatásra”. Ha végeztél, kattints a „végösszeg megtekintése” gombra. Ekkor fogod látni a szállítási díjjal növelt végösszeget. A szállítási mód a standard, a fizetés a bankkártyával a legegyszerűbb, és legolcsóbb.

!!!Fontos, hogy a regisztrációkor csak ékezet nélküli betűket használj!

Kiskereskedelmi vásárlás: Klikkelj a lenti kosárra!

Ha vásárolni szeretnél, egy-két terméket megrendelni, akkor a vásárlás menüpontra kell lépni. Itt azonban kiskereskedelmi áron, 25%-al drágábban találod az olajokat:

Ha elakadtál keress a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

vásárlás
vásárlás