bg

Asztrológiai tanácsadás & elemzés

Asztrológiával bővebben foglalkozó oldalam: www.astrocoffe.com Követem!

“The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.”

Mark Twain szerint a két legfontosabb nap az életedben mikor megszületettél és mikor rájössz, hogy miért. Az utóbbiban szívesen segítek Neked!

Több, mint 15 éve foglalkozom asztrológiával. 2014 óta a HarmoNet női magazin asztrológiai rovatának állandó szerzője vagyok, így itt  is megtalálsz.

A Stylemagazin, az AndYou magazin és a FashionFave magazinokban is megtalálhatóak egyes cikkeim a Hold ciklusairól és időzítés jelentőségéről, és még sok más érdekes bolygóállásról.

Viasat TV Lakástalkshow című műsorban meghívott asztrológusként Király Linda és Király Viktor horoszkópját késztettem el és beszélgettünk róla, hogy kinek mit üzennek a csillagok.

Asztrolgia Tancsads

A Humanisztikus Asztrológiai Iskola végzett hallgatójaként jól tudom, hogy a legtöbb probléma belőlünk ered, ami lehet látható, de lehet olyan mély is, hogy láthatatlan. Láthatatlan, de nem nekem. Hiszem, hogy az önmagunkkal való szembenézés elengedhetetlenül fontos egy boldogabb élet megéléséhez. A személyes horoszkóp nem más, mint egy önmagunkra vetített Égi térkép.

Ismerd meg magad, hogy mire születtél valójában!

Ha csak a mikor, hol, kivel kérdések foglalkoztatnak, nem én leszek az asztrológusod! Jó helyen jársz, ha a miértek, a hogyanok, problémák okai, gyökerei és életfeladatok, jövőképek érdekelnek.

A személyes horoszkópod elemzése folyamán a legjobb tudásom szerint készítem el a jellemrajzod az alábbi főbb témákat beleértve:

 • Céljaid, vágyaid.
 • Érzelemvilágod és gondolkodásmódod.
 • Hivatásod és Kapcsolataid.
 • Lehetőségeid és korlátok.

Szívesen adok tanácsot a ki is vagyok én, mi az életfeladatom, mire születtem, mely területeken vannak elakadásaim/blokkjaim típusú kérdésekben. Szolár horoszkóp készítésével és szinasztriával is foglalkozom, így ha szeretnéd megtudni, hogy az adott évben milyen témák kerülnek majd fókuszba az életedben, illetve ha az érdekel, hogy egy másik emberrel milyen energiák mozgatnak keress bátran és megbeszéljük egy kávé mellett egy csodálatos helyen, hisz az Ég tudja!

Jellemzően egyéni asztrológiai elemzéseket vállalok, de voltam már nagyobb cégek rendezvényein is, mint meghívott asztrológus:

 • Lidl családi nap
 • British Telekom céges csapatépítő
 • Szerencsejáték Zrt. céges karácsonyi rendezvénye
 • Green Culture nőknek szóló rendezvényein 2015 óta asztrológusként, állandó vendég vagyok.

Asztrológusként vállalok:

 • online elemzéseket (zoomon vagy telefonon keresztül)

   15 000 Ft/ 60 perces beszélgetés előre egyeztetett időpontban, megadott születési adatokkal

 • írásos elemzéseket (6-8 oldal terjedelemben a felállított képlettel)

   10 000 Ft /elemzés

 • rendezvényeken asztrológusként megjelenéseket

 • Amit a legjobban szeretek és preferálok is Neked, az a személyes asztrológiai tanácsadás. Nem szeretem én sem, ha bárhol is éreztetik velem, hogy én vagyok a “kicsi” és a  mindentudó pedig a “nagy”. Ha megtisztelsz bizalmaddal  tapasztalhatod majd, hogy mindig partnerként kezelem a hozzám fordulókat, és  tudom, hogy barátságos stílusban is lehet fontos és komoly témákról beszélgetni! Ezért választottam egy csodálatos dunaparti cukrászdát találkozásunk helyszínének, ahol vendégem vagy egy kávéra, miközben megnézzük, hogy a Csillagok mit üzennek Neked, hogy mire születtél.

Személyes asztrológiai tanácsadás kávéval/teával 15 000 Ft/ alkalom

bejelentkezs

Benézek az ASTROCOFFE oldalra: www.astrocoffe.com