bg

Zöldkövetség

Zldkvet kotrendyA következő környezetvédelemhez és egészséges életmódhoz kapcsolódó tevékenységeket vállalom:
  • Eco-fashion és zöld életmód tanácsadás
  • Környezettudatos szemléletformáló programok kialakítása, tervezés, tanácsadás, teljeskörű lebonyolítása
  • Környezettudatos rendezvények előkészítése, rendezvények teljeskörű lebonyolítása, műsorvezetéssel
  • Környezetvédelemhez kapcsolódó marketing és kommunikációs kampányok lebonyolítása
  • Média szereplések vállalása, publikálások, tartalomszerkesztés, megjelenés, zöld termékek képviselete
  • Környezetvédelmi célok, irányelvek meghatározása, Fenntarthatósági tanácsadás
  • Klímavédelmi tanácsadás.
Az elmúlt 15 évben csak olyan szervezeteknél dolgoztam, ahol a környezettudatos működésmód nemcsak stratégiai szinten fogalmazódott meg, hanem a mindennapi folyamatok része volt.
Számomra példaértékű és egyben legkedvesebb és a hobbimhoz (repülés) is legközelebb álló, Magyarország egyik legsikeresebb állami tulajdonú vállalatánál 2018 óta, mint Air Traffic Manager dolgozom külsős munkatársként. Jó példa a HungaroControl működése számomra arra is, hogy egy szervezet olyan fejlesztésekkel igyekszik emelni szolgáltatásai minőségét, amelyek nem csupán a repülésbiztonság, a gazdaságkosság növelését segítik elő, hanem a légiközlekedés ökológiai lábnyomát is csökkentik.
Tapasztalatot szereztem egy másik nagy közlekedési vállalatnál is, a BKV Zrt. környezetvédelmi osztályánál, ahol sokrétű és változatos feladatokkal foglalkoztam. Környezetvédelmi feladataim között szerepelt a víz és hulladékkezelés, az egyes telephelyeken a szelektív hulladékgyűjtők jogszabálynak megfelelő kialakítása és fenntartása.
A Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központnál megújuló energetikai (geotermia, nap és szél) projektek menedzselésével, szennyvíz-tisztítási és hasznosítási kiemelt nagyprojektek menedzselésével foglalkoztam. Több magáncégnél EU-s forrásból megvalósuló napenergia hasznosításán alapuló projektek menedzseltem a kezdetektől a lezárásig. Emellett környezettudatos és egészséges életmódra ösztönző, szemléletformáló projektek menedzselésével és klímastratégiák kidolgozásával, energetikai projektek lebonyolításával foglalkoztam.
A környezetvédelem és az egészséges életmód területén belül minden feladat nemcsak a fejemhez, hanem a szívemhez is közel állt, de legközelebb mind közül a zöld kommunikáció, a publikálások, a médiamegjelenések koordinálása, zöld rendezvények szervezése, szereplések vállalása és a zöld divat jelenti.
Ha pedig zöld divat, akkor számomra az egyet jelent: Green Culture. Az ökodivat iránti igényt egyre több stylist ismeri fel, így volt ezzel Dr. Szabó Krisztina is, a Green Culture tulajdonosa, alapítója, tervezője.
Zöld PR kapcsán Magyarország egyetlen zöld kommunikációs és hirdetés-értékesítő platformjával, a Zöldunióval dolgozom együtt.